You are here:  Home  /  Foto en Film  /  2016  /  4×4 Wensdag @ Spaarnwoude

4×4 Wensdag @ Spaarnwoude

0 August 28, 2016 in 2016 by

Voor 4x4Wensdag.nl zijn een aantal 4×4 rijders naar actionplanet afgereisd!

Vandaag voor 4×4 Wensdag gereden, samen met vele andere 4×4 fanaten bij ActionPlanet.
De dag begon na een uiterst onrustige nacht alsnog met een klein regenbuitje, maar langer dan 15 minuten is dat nooit geweest.

Een enorme meevaller op dat gebied! dankzij social media en modderpoel.nl wist de organisatie 25 auto’s op te trommelen die zich wilde inzetten voor kinderen met een beperking/blijvende ziekte!

Enorm sneu voor de organisatie dat het ondanks de grote hoeveelheid auto‘s en mooie locatie niet succesvol heeft uitgepakt, de hoeveelheid kinderen die met een grote diversiteit aan auto’s konden meerijden was op 1 hand te tellen, ondanks de minimaal 25 verwachte kinderen + begeleiders.

Vanaf ‘onze’ kant hebben we in ieder geval ons best gedaan, en laten we het zoveel mogelijk onder de aandacht brengen zodat toekomstige 4×4 wensdagen succesvoller en groter kunnen uitpakken!

Ferdinand, Enorm bedankt voor het geregel en de gastvrijheid, evenals alle vrijwilligers natuurlijk! Ineke bedankt voor het beschikbaar stellen van het terrein!
Ik heb vandaag een analoge donatie gegeven, hopelijk jullie ook! anders kan dat altijd digitaal nog via www.4x4wensdag.nl


4x4wensdagheerdespaarnwoudewensdag