30, 31 maart & 1 April Bilstain!

Vrijdagmiddag vertrokken, om na een korte break bij de burger-king, na 3 uur rijden in bilstain aan te komen! Er waren al veel modderpoelers, dus het was direct gezellig! Hier en daar nog een tentje opgezet, vouwwagen uitgevouwen, en aanschuiven bij het kampvuur. Zaterdagmorgen een lekker ontbijt ala eieren & spek. Prachtig gereden, met een matig weertje, en een klein beetje miezer, hier en daar vielen er wat om, maar technisch bleef alles heel! Aan het eind van de dag nog een paar dode bomen meegenomen voop het kampvuur, want de bewolking loste op! Het werd kraakhelder, en dus ook koud! -4 gemeten die nacht. Zondagochtend ontwaken door het zonnetje, superfijn! Prachtig weertje door de hele dag heen, en om een uur of 4 opladen en huiswaarts!

Link naar het modderpoel topic (meer foto’s)

ZIP-bestand voor originele grootte vd foto’s (340mb)

Filmpje Bilstain Weekend – 720P 30fps  speeltijd: 29:50 690MB

Categories: 2013

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *